Bali
Door: Webmaster Rens
Blijf op de hoogte en volg Renske
19 Februari 2005 | Australië, Sydney
Bali is geweldig!!! De zon schijnt, de lucht is blauw en er is heel veel lekker eten.
Na een vlucht van zo'n 6 uur, stapte ik uit het vliegtuig in Den Pasar in Bali. Bij de visum-controle ontmoette ik twee leuke meiden uit nederland, Renske en Mariska. Met hen heb ik een taxi genomen en zijn naar een mooi hotel gereden met een drie-persoons-kamer. Het ziet er allemaal prima uit.
Na een lekkere strandwandeling, een een speurtocht door een achterafwijk, zijn we uiteindelijk weer op vertrouwde terecht gekomen en hebben een restaurantje gezocht. Daar hebben we heerlijk gegeten voor heel weinig. Alles kost hier bijna niks, het is gewoon niet tegeloven!!!!
Vanacht heb ik lekker geslapen, vanochtend een goed ontbijtje voorgeschoteld gekregen (warm brood met banaan ertussen), en meteen wt tips gekregen over Bali.
De eerste dag doen we rustig aan. Zonnen op het strand en een surfplank huren voor een uurtje met een prive-leraar erbij. Van deze inspanning krijg je dan toch wel honger, waardoor je neerploft bij een achteraf-restaurantje met fantastisch eten en vruchtendrankjes. Het is gewoon echt genieten hier!!! Ik heb net ook even mijn prepaid-card geregeld, dus ik heb weer een telefoonnummer:
081 338 355059
Ik ga weer lekker in het zonnetje lopen, wat mooie tempeltjes bekijken, voortdurend opppassend voor alle passerende scootertjes en alle mensen die je vanalles willen aansmeren, en dan sluit ik de dag af met een mooie sprong in het water van een zwembad, en ga voldaan slapen na een heerlijke indonesische gadogado of nasi-goreng......
19 Februari 2005 - 09:53
Anne Fleur:
Ah, doe mij ook zoiets...
Het is hier zooooooooo koud! Lust ook wel een broodje banaan, kus! -
19 Februari 2005 - 09:58
Inger:
he, wat vervellend klinkt dat zeg!
gelukkig regent het hier en gaat elke ochtend om 7 uur de wekker ;-)
succes dan maar weer, rens -
19 Februari 2005 - 10:45
Oma En Mama:
lieve Rens, in de bieb van Deventer lezen oma en ik jouw mail. Oma heeft nog geen computer in huis, wie weet ...... Leuk om samen jouw laatste post te lezen,fijn dat je niet alleen bent en let goed op je spullen. Morgen bellen we weer of sms en, geniet van al de nieuwe indrukken etc. liefs mama en oma -
19 Februari 2005 - 10:58
Marlous:
heee renske, echt super leuk al je verhalen en berichtjes!!geweldig he, dat rondreizen en dat alles zo super goedkoop is!! geniet ervan want als je terug bent is het weer gewoon naar de appie!!have fun!!
liefs marlous -
20 Februari 2005 - 11:19
Marga:
Fijn dat het zo goed met je gaat. Je maakt heel duidelijk hoe erg de moeite waard deze reis is, geniet lekker verder! -
20 Februari 2005 - 11:28
Jaap En Tes:
Hi Rensie. Lekker zo´n bananenprakje! Jammie. Wij zitten de hele dag aan de tapas! We zijn blij dat je goed bent aangekomen en gelijk leuke mensen hebt ontmoet. Neem lekker de tijd om dit super mooie land te bekijken en pas goed op jezelf. Heel veel liefs Jaap en Tes -
20 Februari 2005 - 14:46
Noret:
Hoi Rens
Jij lekker in de zon en wij 4 dagen sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Ja niet in Nederland hoor, maar in Zwitserland. Ondanks de grote hoeveelheden sneeuw kon er toch goed geskied worden en hebben we veel genoten. Hoe gaat het met je darmen met al dat Indonesische gerechten? Of zijn ze zo langzamerhand wel aan het
andere eten gewend. Wat zal je al bruin zijn met al die zon.
Dikke kus uit Olst. -
21 Februari 2005 - 08:18
Camiel:
Hey Rensie,
Voor iedereen die wil bellen en sms-en: het internationale nummer van Indonesië is 0062 (vervolgens moet je de eerste o van het telefoonnummer weglaten). Ik was eerst aan het twijfelen of het wel klopte met zoveel cijfers, maar het werkt wel. Goedkoop bellen (15 c.p.m.) gaat goed door eerst 09001469 en vervolgens het land- en telefoonnummer te draaien. Bel je snel weer Rens. Veel plezier met die 2 meiden en als je terug bent, mag je mij leren surfen in de Tongelreep. Kus! -
21 Februari 2005 - 10:35
Else:
Hey Rens!
Echt leuk al je verhalen, krijg zin om mijn koffer te pakken en ergens heen te vliegen. Hier alles goed. Op de DA gaat alles voorspoedig, al weer een halfjaar erop zitten en tot nu toe alle punten. Denk trouwens dat ik identity ga kiezen. Ook boyfriend nog steeds super. Zit trouwens inmiddels al weer paar weekjes op Sanne\'s kamer. Het was wel proppen met al die knutselspullen maar het is gelukt. Ik snap nu ook wel beetje hoe dat bij jou ging op die kamer. Klein, maar het huis is fijn. Heel veel plezier verder, geniet ervan.
Dikke kus
Else -
21 Februari 2005 - 19:00
Ton En Els:
Rensie wil je ons niet zo jaloers maken!!Oh,wacht even,het sneeuwt hier nu ,een prachtig gezicht en heerlijk om doorheen te wandelen,en dan bij thuiskomst lekker bij de open haard,een heerlijk glas wijn,met op eigen gebakken notenbrood,dik kruiden boter,da,s ook genieten,jij nu ook een beetje jaloers!!!Dag lieve schat geniet je "te pletter"!! -
21 Februari 2005 - 22:37
Mama Connie:
Help..je eigen mailbox zit vol,ik kan mijn mail niet kwijt, ik bewaar deze wel.bel di.mo.7.00 uur nederlandse tijd, doe je telefoon aan. Liefs mapa. -
24 Februari 2005 - 03:08
Laura En Sanne:
Hey Renske,
Klinkt goed allemaal zeg! Wij zijn weer terug in Adelaide na 2 weken werken. Binnenkort gaan we richting Alice Springs! Hou je op de hoogte. HAVE FUN!!
Liefs Lau en San -
25 Februari 2005 - 21:17
Wilma:
Tjonge, jonge ik lees alleen maar mailtjes van 2 genietende dames. Hier is het wel even afzien in het koude kikkerlandje, ik bedoel dan natuurlijk met het weer. Je mist alleen wel de mooie sneeuwvlokken, want dat vind ik wel bijzonder mooi. Morgen zie ik Con en Rene weer, want dan viert Koen zijn 50ste verjaardag, gezellig. Tot de volgende mail maar weer. Liefs van Wilma. -
26 Februari 2005 - 09:20
Ingeborg:
wow, zon, zee en strand. Dat is wat anders dan die bakken met sneeuw die ik deze week in Zwitserland heb zien vallen. De sneeuwschuivers konden er haast niet tegenop. Ik was zo slim om mijn beginnende griepje mee naar Engelberg te nemen dus vond al die sneeuw niet zo erg, heb lekker kunnen uitsnotteren & hoesten en heb dinsdag de hele dag met zon kunnen skieen (heb mn vader afgelost want die werd toen ziek). \'Tante\' Ingeborg heeft veel lol gehad met Guillaume en Nicole, die genoten van het sleetje rijden. Guillaume heeft zelfs al geskied (nog even en hij kan beter snowboarden dan Jaap !!) en hond Bamboe rende achter hem aan over de skiehelling (dat vond Wim niet zo\'n succes maar Sigrid had hem per ongeluk losgelaten en de Bamboe greep direct z\'n kans en luisterde voor geen meter, ondanks al die gehoorzaamheids-cursussen!). Ben donderdag op de terugweg nog gestopt in Basel en bijgebabbeld met bolle Mo & Ella, heel gezellig. Helaas worden sinds kort brieven met geld uit Nederland uit haar brievenbus gejat maar jou kaart uit Australie was wel goed aangekomen. Ik ga zo meteen eens een geheel niet exotisch ontbijtje bruin-brood-met-kaas nuttigen. Rens, geniet ze & tot een volgende keer. -
27 Februari 2005 - 12:43
Wencke:
Hej Rens,even vanuit NL een hele dikke knuffel X!!En geniet nog lekker van alles wat je nog gaat meemaken daar!Liefs -
27 Februari 2005 - 12:43
27 Februari 2005 - 12:46
Wencke:
Sorry van het dubbele berichtje...maar deze compu-nerd deed weer eens iets fout... super gave foto's btw!!Ben je afgevallen??